Virágos magyar motívumok színező ÁSZF

Termékismertető

Vásárlás menete, megrendelés

Vételár, fizetési feltételek

Vételár kiegyenlítése

Elállás joga

Termékismertető

A Virágos magyar motívumok színező egy letölthető és nyomtatható színező. Lapjai a legszebb virágos magyar motívumokat mutatja be egyedi grafikával, 15 db A4 méretű oldalon, magas minőségű .pdf formátumban.

Vásárlás menete, megrendelés

A Virágos magyar motívumok színező rendelése a Színező oldalon található megrendelő űrlap kitöltésével és az ÁSZF elolvasását jóváhagyó jelölőnégyzet (checkbox) kipipálásával valamint a Megrendelem gombra való kattintással történik.

Vételár, fizetési feltételek

A rendelés során a Megrendelem gombra kattintással egyidejűleg a Megrendelő névre szóló tájékoztatást kap e-mailben a fizetési feltételekről és a vételárról. A fizetési határidő: 8 nap.

Vételár kiegyenlítése

A fizetés kizárólag banki átutalással lehetséges. Személyes átvételre és fizetésre csak Debrecenben van lehetőség. A színező árának banki átutalását követően a megrendelő űrlapon megadott e-mail címre elküldjük a színező letöltéséhez szükséges linket és az elektronikus számlát.

Elállás joga

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, a Megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül e-mailben jelezheti elállási szándékát: menesi.kriszta@gmail.com

 

Utolsó frissítés: 2018. május 17.