VIRÁGOS MAGYAR MOTÍVUMOK SZÍNEZŐ/ COLORING PAGES
WITH HUNGARIAN FLORAL MOTIFS

A tradicionális magyar virágmotívumok igen népszerűek napjainkban is. A színező motívumkoncepcióit a növényi ornamentika inspirálta, lapjain többek között tulipán, liliom, rózsa és harangvirág található egyedi grafikával 15 A4 méretű oldalon. A virágmotívumok mellett a kedvelt szíves motívum is megjelenik többféle formában.
Tulipán
Rózsa motívumkoncepció
Szíves motívum
A színező motívumkoncepcióit nemcsak a népművészeti alkotásainkon megtalálható virágformák, hanem napjaink egyik népszerű rajzformája a mandala is inspirálta, találkozásuk eredményeként 5 oldalon 5 egyedi motívumkoncepciót mutatok be.

A színező lapjain a kalocsai hímzéseken ismert mezőkön és kertekben található virágok , indák és levelek egyedi grafikával, hagyományos és modern elrendezésben találhatók. Töltsd le az egyik oldalt a képre kattintva!

A színező rendelése a Megrendelő űrlap kitöltésével történik, a fizetés kizárólag banki átutalással lehetséges! A színező árának banki átutalását követően a Megrendelő űrlapon megadott e-mail címre elküldjük a színező letöltéséhez szükséges linket és a számlát.

A SZÍNEZŐ ÁRA: 1 850 HUF

    Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (menesi.kriszta@gmail.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Ménesi Krisztina egyéni vállalkozóval kötöd (4034 Debrecen, Keszeg utca 7./1. ajtó, Nyilvántartási szám: 38562882, Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-78854/2014.)

    Fizetési feltételek: Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat elektronikusan. A fizetési határidő 8 nap. A színező árának banki átutalását követően a Megrendelő űrlapon megadott e-mail címre elküldjük a színező letöltéséhez szükséges linket és a számlát.