Az ABC színező 2. része(g-k) -ig  egy művész számára legnehezebb időszakban, a pandémia legsötétebb hónapjaiban készült. Megkerülhetetlen, hogy a járvány idején szerzett benyomásaimról, tapasztalataimról is írjak pár sort Nektek. Napjainkban alapélménnyé vált, hogy kütyük és monitorok irányítják figyelmünket, egyre nagyobb teret követelve maguknak. A pandémia ideje alatt az otthon töltött idő megnövekedésével mentális egészségünk megőrzése érdekében egyre többen kreatív, kézzel fogható szabadidős tevékenységek felé fordulunk. Talán soha nem volt még annyira szükségünk arra a lelki munícióra, amit a színezés élménye adhat, amely során nemcsak kapcsolódhatunk gyermeki énünkhöz, hanem megajándékoz minket a szabadságérzet illuziójával.

Az ABC színező 1. részének folytatásaként a színező 2. részében természetközeli témák, leginkább tavaszi virágok és a gyerekek világához közel álló kedves figurák kerültek előtérbe. Új dekorációs elemként a napjainkban divatos, felnőtt színezőkből ismert pontozott vonal jelenik meg, amelyek a növények és állatok jellegzetes jegyeit emelik ki.

Az utolsó képen látható  koncepció, a bölcs bagoly iskolatáskával letölthető, fekete-fehér A4 méretű, színezhető pdf formátumban, a LETÖLTÉS feliratra kattintva:

A 6 db A/4 méretű, magas minőségű .pdf fomátumú oldalt tartalmazó színező megvásárolható a Meska boltomban, kattints ide: https://www.meska.hu/p4165349-abc-szinezo-2-resz-gkig

Send this to a friend