December hátralévő napjaiban az év legvarázslatosabb időszakára készülünk, a Karácsonyra. Várjuk a családdal és a barátokkal eltöltött  meghitt örömteli pillanatokat, a feldíszített fa jellegzetes illatát. Bevallom, az őszi hónapokban, amikor elkezdtem a színező készítését döbbentem rá, hogy amennyire szép ez a téma bizony legalább annyira nehéz is.

Végül a karácsonyi színezőm lapjain karácsonyi kedvenceink (pl.: feldíszített fenyőfa, adventi koszorú, csengő, őzike) grafikái mellett karácsonyi édes részletek(forrócsoki, csillagánizs, pillecukor) egyedi grafikái találhatók és kalauzolnak el egy karácsonyi csodavilágba színezés közben.

Az 5 db A/4 méretű, magas minőségű .pdf fomátumú oldalt személyes kedvencem, a masni grafikája teszi egységessé. Az utolsóként bemutatott forrócsokis koncepció letölthető, fekete-fehér A4 méretű, színezhető pdf formátumban, a LETÖLTÉS feliratra kattintva tudod letölteni:

Ha megtetszett, a karácsonyi színezőm megvásárolható a Meska boltomban, kattints ide: https://www.meska.hu/t2403844-karacsonyi-szinezo-masnikkal

Jó színezést, örömteli karácsonyi készülődést kívánok! 🙂

Send this to a friend