A Virágok és álmok – Flowers and dreams tematikus színező lapjain a természet sokszínűségét hirdető népszerű virágok (nárcisz, százszorszép, szellőrózsa) illusztrációi mellett a klasszikus rózsa motívumai is megjelennek.

Kiegészítő motívumként a megújuláshoz kapcsolódó kávéscsésze és húsvéti tojások díszes grafikái találhatóak egy-egy színezőlapon.

A motivációs színező A4 méretű lapjain trendi absztrakt minták (pl.: paisley) hangsúlyozzák az ábrázolt állatok – katica és pillangó – jellegzetes jegyeit.

A lapokon olvasható szöveges tartalom és motivációs idézetek nekünk NŐKNEK szólnak, hiszen a mindennapokban sokszor kétségek és remények megélésén át jutunk el céljaink eléréséhez.

Az utolsóként bemutatott koncepciót  ‘Boldog Születésnapot!’ felirattal, fekete-fehér, A4 méretű, színezhető pdf formátumban, a LETÖLTÉS feliratra kattintva tudod letölteni:

A Virágok és álmok nyomtatható és letölthető motivációs színező megvásárolható a Meska boltomban, kattints a linkre:  https://www.meska.hu/p4480449-viragok-es-almok-szinezo

 

Send this to a friend